Android 5.0 Lollipop voor NVIDIA SHIELD tablet

SHIELD tablet krijgt Android 5.0 Lollipop

NVIDIA heeft aangekondigd dat vanaf 18 november Android 5.0 Lollipop wordt uitgerold voor de de SHIELD Tablet. De nieuwe mijlpaal van het open source besturingssysteem zal een game bevatten, exclusief voor de NVIDIA SHIELD: Half Life 2: Episode one.

Bekijk hieronder de officiële video van de NVIDIA SHIELD Tablet met Androis 5.0 Lollipod.

Verbeteringen voor de SHIELD Tablet in Android 5.0

De overall app performance zou zijn verbeterd. Er wordt ook gesproken van een nieuw ‘material design’. We zijn benieuwd!
Het speciaal voor de SHIELD Tablet ontwikkelde tekenprogramma Dabbler heeft een make-over gekregen. Tevens is er extra functionaliteit toegevoegd. De SHIELD Tablet kan nu ook gebruik van van NVIDIA GRID, een soort van Netflix voor games. Deze game-streaming service is in novemeber al beschikbaar in Noord-Amerika en zal in december ook beschikbaar komen in Europa.

Goed nieuws dus voor de SHIELD Tablet gebruiker!

Inderdaad, goed nieuws. De SHIELD tablet is nu (nog) een redelijk kleine speler op de tablet markt, maar krijgt wel als één van de eerste tablets Android 5.0. Dat mag bijzonder genoemd worden. Wil jij ook een SHIELD Tablet? Ga dan nu naar ons speciale SHIELD Tablet kopen pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *