NVIDIA SHIELD Wireless Controller

SHIELD Tablet is eerste tablet met Wireless controller

Tablets hebben de laatste jaren een ontzettend grote groei doorgemaakt. De markt van gamers is inmiddels ook aangeboord en er zijn al meerdere game-tablets op de markt gekomen. De SHIELD Tablet van NVIDIA is de eerste gaming tablet met Wireless controller. Hiermee wordt de moeilijke besturing op het touch screen en via onstrategische geplaatste knoppen aan de zijkant volledig aan de kant geschoven. Er kan weer zoals vanouds gegamed worden met een bekende controller.

[AdSense-A]

De NVIDIA SHIELD Wireless Controller

De tablet heeft een speciale controller waarmee alles perfect kan worden bestuurd. Het design van de controller heeft het meest weg van de bekende XBOX-controllers. Waar deze controllers in het verleden met Bluetooth-verbinding werkten heeft NVIDIA ervoor gekozen om de Wireless Controller via WiFi met de tablet te laten verbinden. Dit maakt de verbinding met de tablet beter en zorgt ervoor dat de besturing beter wordt overgedragen. Na éénmalig de verbinding in te stellen zal de controller voortaan automatisch via WiFi-netwerk verbinding maken met de tablet en direct klaar zijn voor gebruik.

Vier gamers op één tablet

Maar het blijft bij de SHIELD tablet niet bij slechts één Wireless controller. Er kunnen in totaal vier controllers met de tablet worden verbonden. Zo is het ook voor groepen gamers mogelijk om tegelijkertijd op de tablet te spelen. Het 8-inch scherm zal voor vier spelers vaak niet groot genoeg zijn. Doordat de tablet eenvoudig aan een televisiescherm is te koppelen kan het ook voor vier spelers gebruikt worden. De SHIELD Tablet brengt hiermee uren aan gameplezier naar de huiskamer van jou of een van jouw vrienden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *