Twitch streamen op de SHIELD Tablet

NVIDIA SHIELD Tablet kan perfect op Twitch streamen

NVIDIA staat in de wereld van gaming al jaren bekend als hoogwaardige producent van hardware. De SHIELD Tablet is een succesvolle tablet met veel mogelijkheden. Het is de eerste tablet met ingebouwde streamingmogelijkheden. Via de tablet kun je heel eenvoudig via Twitch streamen.

Dit maakt de tablet ideaal voor gamers die graag hun content via Twitch streamen en graag op een tablet games spelen. Met de NVIDIA SHIELD Tablet wordt streamen steeds eenvoudiger en kunnen ook beginnende streamers heel eenvoudig starten.

Twitch streamen op de SHIELD Tablet

Copyright twitch.tv

Hoe werkt Twitch-streaming op de SHIELD Tablet?

De Twitch-functie van de tablet is heel eenvoudig in te schakelen door de ‘terug-knop’ van de tablet ingedrukt te houden. Wanneer deze knop tijdens een game wordt ingedrukt zal er een knop tevoorschijn komen waarop staat “Broadcast this game through Twitch”. De tablet zal dan een speciale applicatie starten die alle gamebeelden direct doorstuurt naar Twitch en die het voor anderen mogelijk maakt om mee te kijken.

Dit is niet alleen eenvoudig voor gamers die op hun SHIELD Tablet games willen streamen, ook gamers die op de PC spelen kunnen via een koppeling met de tablet hun game streamen zonder dat hun computer hier lag door ondervindt.

[AdSense-A]

Omdat de meeste gamers vandaag de dag tijdens de games zelf ook graag in beeld zijn is hier ook een oplossing voor gevonden. Zo is het dankzij de 5 MegaPixel-camera aan de voorkant van de tablet mogelijk om ook reacties en commentaar van henzelf in beeld te brengen en te streamen. Er kan dus gegamed, gepraat en gestreamd worden, en dat allemaal tegelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *