De voorloper van de SHIELD Tablet, de Tegra K1 Reference Tablet

NVIDIA SHIELD Tablet is de ultieme game-tablet

Optimaal gamen is tegenwoordig ook op tablets mogelijk, de NVidia Shield Tablet maakt het eenvoudig de beste spellen te spelen. De tablet beschikt over geweldige grafische mogelijkheden en heeft een bijzonder goede audio. Gepaard met de speciale NVidia Shield wireless controller kun jij genieten van grafisch indrukwekkende games, overal waar jij wilt.

[AdSense-A] 

NVIDIA SHIELD Tablet: De ulltieme game-tablet

Dankzij de snelle processor van de tablet draaien spellen zeer goed en kunnen games waar wat meer kracht voor nodig is ideaal gespeeld worden. De mogelijkheden op het gebied van gaming zijn dan ook eindeloos met deze tablet. Bovendien zitten er geweldige speakers op de Shield Tablet die ieder geluid, of het nu van games of Youtube-videos komt, prachtig afspeelt. Net als andere tablets is de Nvidia Tablet perfect voor het surfen op internet, maar de magie gebeurt vooral wanneer je lekker wilt gamen. Je verbindt de tablet ook nog eens eenvoudig met een televisiescherm, waarna je met maar liefst vier man tegelijkertijd kunt gamen. De Shield Tablet werkt dus ook ideaal als portable console.

Veel mogelijkheden dankzij Android

De SHIELD Tablet draait op Android 4.4

De SHIELD Tablet draait op Android 4.4

De Shield Tablet draait op het besturingssysteem Android, er zijn talloze Apps verkrijgbaar waarmee een wereld van miljoenen mogelijkheden opent. Applicaties als Youtube, Netflix en Spotify draaien moeiteloos op de tablet.

Maar het belangrijkste aspect van de tablet is de mogelijkheid om grafisch sterke games eenvoudig te draaien. Zo beschikt de tablet over een Tegra K1-processor met 2.2 GHz. Gecombineerd met een 2GB RAM is het een ideale tablet om op te gamen. Met een geheugen van 16 of 32GB kunnen allerlei spellen op de tablet geïnstalleerd worden terwijl je nog gewoon plek hebt voor jouw favoriete muziek- en video-apps. Als 16 of 32 GB niet voldoende is dan kun jij er altijd nog een microSD-kaart in stoppen.

Lange batterijduur betekent langer gamen

De NVidia Shield Tablet heeft een batterijduur van meer dan 19 uur, ideaal om de hele dag bezig te zijn met jouw favoriete games. Zo kun jij hem overal mee naartoe nemen zonder je zorgen te maken dat de batterij ermee stopt.

Door de mogelijkheid om de tablet te verbinden met Wifi is hij op veel plekken te gebruiken. Je kunt ook kiezen voor de extra optie om een SIM-kaart te nemen, zo kan de tablet ook via 3G of 4G toegang tot internet krijgen. En dat maakt het mogelijk om gemakkelijk te gamen op plekken als de trein, bij de bushalte of gewoon in jouw eigen huis en tuin.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *