NVIDIA's Tegra K1

Met welke technologie werkt de NVIDIA SHIELD Tablet?

De SHIELD Tablet van NVIDIA heeft krachtige hardware die de tablet uniek maken. De snelle processor, het hoge kwaliteit scherm en de perfecte speakers van het apparaat geven het zeer uitgebreide toepassingen. In dit artikel worden de specificaties van de tablet beschreven.

[AdSense-A]

De specificaties van de SHIELD Tablet

Processor

Met de Tegra K1 als processor heeft de tablet een zeer snelle basis. Deze quad core-processor met 192 core Kepler GPU is razendsnel en laat de tablet eenvoudig zware applicaties en andere software draaien. Ideaal voor het spelen van zware spellen, deze draaien dan ook smetteloos op de tablet. Lees meer over de Tegra K1 op deze pagina.

Beeld

De SHIELD Tablet heeft een 8-inch scherm met FULL HD 1920×1200. Iedere pixel sluit perfect aan op de volgende, dit maakt het beeld van de tablet geweldig. De sterke grafische vormen in veel games komen dan ook goed tot hun recht bij deze tablet.
Audio: de tablet heeft aan beide kanten van het scherm speakers. Hier komen de geluiden van games, films en muziek volledig tot hun volle potentie.

Besturingssysteem

De NVIDIA SHIELD draait op Android, het besturingssysteem waar de meeste smartphones en tablets op draaien. Er kan eenvoudig verbinding gemaakt worden met de Store waar miljoenen applicaties voor de tablet kunnen worden gedownload.

Internetverbinding

Het standaardmodel van de tabHlet kan verbinding maken met WiFi-netwerken. Het duurdere model komt met een ingebouwde microSIM-houder. Door een SIM-kaart met mobiel abonnement in de tablet te plaatsen kan eenvoudig verbinding worden gemaakt met 3G- en 4G-netwerken in Nederland en in het buitenland.

Kijk voor de volledige specs op de pagina Specificaties SHIELD Tablet en voor meer uitleg over de technieken klik je hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *