SHIELD Tablet cover
SHIELD Tablet cover

SHIELD Tablet cover © NVIDIA

Als je in het bezit bent van een SHIELD Tablet, dan wil je natuurlijk wel dat deze goed beschermd wordt. Met een SHIELD Tablet cover zorg je voor de optimale bescherming van je nieuwe tablet. Dankzij het handzame formaat stop je de tablet al snel in een tasje of misschien zelfs je broekzak. Het enige nadeel is dat de tablet al snel beschadigd raakt met krassen. Dit is natuurlijk zonde als je een tablet net gekocht hebt om te gamen. Natuurlijk wil je dan niet dat je tablet direct beschadigd. Met een professionele SHIELD Tablet cover is je tablet direct beschermd tegen krassen en beschadigingen.

[AdSense-A]

Officiële SHIELD Tablet cover

NVIDIA heeft zelf ook een SHIELD Tablet cover ontworpen die officieel als de cover verkocht wordt. Deze cover kan in meerdere standen gebogen worden en zo de mogelijkheid geven om optimaal te genieten van games op de SHIELD. Zo vouw je de cover eenvoudig in Keyboard stand om zo aan de slag te gaan met het on-screen keyboard. Daarnaast zit er een wake on open or close sleep functie op. Dit betekent dat zodra je de SHIELD Tablet cover open maakt de tablet automatisch aan gaat. Sluit je het hoesje? Dan gaat de tablet in slaapstand om zo batterij te besparen. Naast de optimale bescherming helpt het hoesje ook bij de perfecte stand voor het kijken van films of juist het spelen van de games.

SHIELD Tablet cover (achterkant)

SHIELD Tablet cover (achterkant) © NVIDIA

Specificaties SHIELD Tablet cover

  • Handsfree functie: In meerdere standen op je tablet spelen zonder deze vast te houden.
  • Microfiber binnenzijde: Zorgt voor bescherming en houdt het beeldscherm schoon.
  • Entertainment stand: Zet je SHIELD tablet cover in entertainment stand voor de beste invalshoek tijdens het kijken van films of series.
    Keyboard stand: De optimale hoek voor het gebruik van het digitale toetsenbord.
  • Magnetische sluiting: Klik je hoesje eenvoudig dicht met de magnetische sluiting.
  • Automatische slaapstand: Bij het sluiten van je hoesje gaat de SHIELD automatisch in slaapstand. Bij het openen van de SHIELD tablet cover wordt het hoesje automatisch wakker.
  • Polyurethaan aan de buitenzijde: Dankzij de Polyurethaan aan de buitenzijde is je SHIELD tablet extra beschermd tegen stoten en vallen.

Ook de SHIELD Tablet cover is te bestellen bij o.a. Komplett: klik hier.