NVIDIA SHIELD Tablet

De NVIDIA SHIELD is dé tablet voor gamers

Dankzij de uitstekende specificaties van de tablet kunnen veel spellen op de portable console gespeeld worden. De SHIELD Tablet beschikt niet over de traditionele besturingsknoppen aan de zijkant van het scherm. Er kan zeer eenvoudig een goede controller aan de tablet gekoppeld worden waarmee de besturing wordt uitgevoerd. Deze controller heeft veel weg van het bekende design dat voor de XBOX- en PS4-consoles wordt gebruikt.

Wat maakt de SHIELD Tablet zo speciaal?

Een van de voornaamste redenen om voor de SHIELD Tablet te kiezen is het strakke scherm en de beeldkwaliteit. Het 8-inch scherm zendt uit in FULL HD-kwaliteit en laat iedere game er levensecht uitzien. De kwaliteit van video’s en films die op de tablet worden gekeken is zeer hoog. YouTube, Twitch en Netflix kunnen in HD worden gestreamd. In combinatie met het spectaculaire geluid dat uit de Stereo-speakers van de tablet komt maakt het de tablet perfect voor allerlei vormen van entertainment; games, films en muziek.

De speerpunt van de SHIELD Tablet is de Tegra K1-processor met een quad core Cortex A15 SoC. Deze maakt het mogelijk om de beste spellen op de tablet te draaien. Zo draaien ook nieuwe releases moeiteloos op de tablet. Dankzij de handige controller kan er zoals vanouds weer vertrouwd gegamed worden op dit entertainmentsysteem. Solo-gamers kunnen hun tablet overal mee naartoe nemen en tot wel 19 uur gamen zonder de batterij op te laden. Voor eenieder die solo-gamen niet spectaculair genoeg vindt is er de mogelijkheid om samen met drie andere spelers tegelijkertijd op de tablet te spelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *