NVIDIA Dabbler

NVIDIA Dabbler

NVIDIA heeft speciaal voor de SHIELD Tablets de NVIDIA Dabbler ontwikkeld. Dit is een app waarbij de optimale kracht van de gaming tablet benadrukt wordt. Met deze app is het mogelijk om digitale kunst te maken in combinatie met een speciaal ontwikkelde stylus. Met NVIDIA Dabbler is het mogelijk om op je tablet te tekenen of virtuele olie schilderijen te maken. Dankzij het grote aanbod aan kwasten, pennen en potloden is het mogelijk om kunst tot op het hoogste niveau op je tablet te maken. Natuurlijk zijn er al diverse apps op de markt waarbij je kunst kan maken, maar er is geen enkele app zo realistisch als de NVIDIA Dabbler.

[AdSense-A]

NVIDIA Dabbler maakt tekenen op de tablet zo realistisch mogelijk

Aan werkelijk alles is gedacht om het maken van kunst zo realistisch mogelijk te maken met de NVIDIA Dabbler app. Zo kan je zelfs kiezen op wat voor een ondergrond je de tekening maakt. Afhankelijk van het soort papier dat je kiest krijg je net als in het echt telkens weer een uniek effect. Als je besluit om een olie tekening te maken dan is het zelfs bepalend hoeveel verf je gebruikt wat het effect is. De effecten van de verf op je tablet zijn exact hetzelfde als met echt schilderen. Zo kan de verf een beetje uitlopen als je teveel verf gebruikt. Tekenen is dankzij de NVIDIA Dabbler dus nog nooit zo realistisch geweest. Het is tevens mogelijk om de inkt te laten uitlopen door natuurlijke zwaartekracht. Als je dit juist irritant vindt in plaats van realistisch, dan kan je deze functie uitzetten.

Verschillende kwasten, pennen en potloden gebruiken

Uiteraard kan je met de NVIDIA Dabbler verschillende kwasten, pennen en potloden gebruiken. Het effect van de potloden, kwasten en pennen is hetzelfde als je verwacht met een echt kunstwerk op papier. Zo loopt de inkt exact hetzelfde uit zoals je verwacht en dit maakt het allemaal zo realistisch als je verschillende materialen gebruikt. Het is zelfs mogelijk om het lichtinval te veranderen om je kunstwerk een ander perspectief te geven. Dit alles wordt gecombineerd met de gevoeligheid van je tablet. Druk je iets harder op het beeldscherm, dan wordt de streep die je in Dabbler trekt dikker. Hierdoor is het mogelijk om bepaalde punten van je tekening uit te lichten en kunst te maken van een hoog niveau.

[AdSense-A]

NVIDIA Dabbler op de SHIELD tablet

De app NVIDIA Dabbler wordt standaard geleverd op de SHIELD tablet. Hierbij wordt uiteraard de DirectStylus 2 geleverd om zo het optimale effect te krijgen. Door deze drie items met elkaar te combineren is het echt mogelijk om kunst te maken op een tablet. Je ontdekt zo een nieuwe manier van tekenen, schetsen en zelfs schilderen. Vindt je het leuk om portretten te maken? Dan is het zelfs mogelijk om een foto van je SHIELD tablet te importeren in NVIDIA Dabbler zo kan je deze bij de hand houden tijdens het schetsen. De NVIDIA Dabbler toont opnieuw hoe innovatief de SHIELD Tablet is.

NVIDIA Dabbler in actie